Fantastisk behandling

Jeg er aktiv håndballspiller som alltid har oversett ryggplager ol. og alltid tenkt at det går over av seg selv.
Høsten 2012 ble ryggsmertene så ille at jeg valgte å oppsøke kiropraktor, 360 grader kiropraktor i Bø. Etter kort tid mistenkte Jonathan prolaps, og fikk henvist meg til MR veldig fort. Fra slutten av oktober til desember...

- Cecilie R -

 

HVA ER 360° KIROPRAKTIKK? 

                                                                                                                         

Nervesystemet kontrollerer alle funksjoner i kroppen. Når vi snakker om nervesystemet henviser vi til CNS, det sentrale nervesystemet og PNS, the periferale nervesystemet. CNS består av hjernen og ryggsøylen mens PNS består av nervene som går direkte fra ryggsøylen til armer, ben og organer.

Ryggsøylen bor i ryggraden. En feilstilling av en ryggvirvel eller annen del av det vertebrale komplekset, også kalt en subluxasjon, fører til nedsatt funksjon av nervesystemet og dermed kroppens funksjon.

360° kiropraktikk bruker en helhetlig evaluering som inkluderer blant annet funksjonell nevrologi, lillehjerne balanse tester, vektforskjeller og kompensasjonsmønstre, samt spesifikk palpasjon og testing for å finne ut hvor roten til problemet ligger. Vi bruker heretter spesifikke kiropraktiske teknikker for å jobbe med årsaken til dine problemer og ikke bare symptomene.