Anbefales!

Fra jeg kommer inn døra hos dere føler jeg meg bedre, god atmosfære, fine tips, gode ord og bilder ruller på venterommet. Kan godt sitte her lenge :) Proff og helhetlig behandling for min stive migrenenakke! Trenger ikke være redd for voldsom behandling, alt er veldig skånsomt. Hadde med min sønn når han var 3 mnd og han fikk behandling...

- Marte Berdahl -

 

HVA ER 360° KIROPRAKTIKK? 

                                                                                                                         

Nervesystemet kontrollerer alle funksjoner i kroppen. Når vi snakker om nervesystemet henviser vi til CNS, det sentrale nervesystemet og PNS, the periferale nervesystemet. CNS består av hjernen og ryggsøylen mens PNS består av nervene som går direkte fra ryggsøylen til armer, ben og organer.

Ryggsøylen bor i ryggraden. En feilstilling av en ryggvirvel eller annen del av det vertebrale komplekset, også kalt en subluxasjon, fører til nedsatt funksjon av nervesystemet og dermed kroppens funksjon.

360° kiropraktikk bruker en helhetlig evaluering som inkluderer blant annet funksjonell nevrologi, lillehjerne balanse tester, vektforskjeller og kompensasjonsmønstre, samt spesifikk palpasjon og testing for å finne ut hvor roten til problemet ligger. Vi bruker heretter spesifikke kiropraktiske teknikker for å jobbe med årsaken til dine problemer og ikke bare symptomene.