Fantastisk :-)

En onsdag i midten av august fikk jeg akutt ryggproblem og ble anbefalt Michael. Jeg fikk time hos han samme ettermiddag. Jeg gikk som jeg var 90 opp til han, og etter litt tid på benken hadde jeg følelse av at jeg kunne fly. Ikke nok med det, jeg fikk bedre søvnkvalitet og mere energi. Jeg anbefaler han til venner og bekjente. Han er superhy...

- Trine -

 

HVA ER 360° KIROPRAKTIKK? 

                                                                                                                         

Nervesystemet kontrollerer alle funksjoner i kroppen. Når vi snakker om nervesystemet henviser vi til CNS, det sentrale nervesystemet og PNS, the periferale nervesystemet. CNS består av hjernen og ryggsøylen mens PNS består av nervene som går direkte fra ryggsøylen til armer, ben og organer.

Ryggsøylen bor i ryggraden. En feilstilling av en ryggvirvel eller annen del av det vertebrale komplekset, også kalt en subluxasjon, fører til nedsatt funksjon av nervesystemet og dermed kroppens funksjon.

360° kiropraktikk bruker en helhetlig evaluering som inkluderer blant annet funksjonell nevrologi, lillehjerne balanse tester, vektforskjeller og kompensasjonsmønstre, samt spesifikk palpasjon og testing for å finne ut hvor roten til problemet ligger. Vi bruker heretter spesifikke kiropraktiske teknikker for å jobbe med årsaken til dine problemer og ikke bare symptomene.