Fantastisk!

Jeg har gått her en stund og har aldri vært mer fornøyd! Har snakket med flere, som også sier at dette er den beste kiropraktoren de noen gang har vært hos! Noe ALLE burde prøve!

- Målfrid Holt -

KIROPRAKTOR HEIDI OMHOLT MCHIR
 

VISJON

Min visjon er å hjelpe pasientene mine ved å gi dem kiropraktikk av høy kvalitet. På denne måten ønsker jeg å styrke deres kropp så de kan håndtere stress bedre i hverdagen, samt komme seg fremover og ha motet til å leve livet fullt ut, uten frykt og med mer optimisme. 

 

BAKGRUNN

Under min utdanning i England ble jeg syk med legionella, noe som for meg ble til en stor livserfaring. Takket være kiropraktikk og såkalt alternativ ernæring ble jeg heldigvis helt frisk igjen og kom tilbake til full funksjon. Denne opplevelsen hjalp meg med å finne mitt kall som er å hjelpe andre mennesker på den fantastikse måten jeg en gang fikk hjelp, noe jeg mener var gjennom kiropraktikk.

 

UTDANNELSE

Master of Chiropractic grad fra Anglo - European College of Chiropractic, Bournemouth, England, 2013.

 

SPESIALISERING

Applied Kinesiology:
Applied Kinesiology er en avansert kiropraktisk teknikk som fokuserer på nevrologisk integrering gjennom funksjonell muskeltesting

Diversified: 
Høy hastighet/lav amplitude teknikk, brukt til å gjenopprette riktig funksjon og bevegelse av ryggraden.

S.O.T (Sacro-occipital-technique):
Denne teknikken fokuserer på optimal funksjon av hjernehinnesystemet, som er essensielt for et optimalt fungerende nervesystem


SPESIALISERING

Applied Kinesiology: Certified 100 hour course seminar. Completed with Merit.
Applied Kinesiology is an advanced chiropractic technique that focuses of neurological integration through functional muscle testing.
 

ARBEIDSERFARING

2008 - 2013:  Klinisk praktisering ved Anglo-European College of Chiropractic, Bournemouth, England.
2014 - 2014:  Kiropraktor ved egen klinikk, Devizes, England.
2014 - 2016:  Kiropraktor ved Spine Central, London, England.
2016 - 2017: Turnuskiropraktor i Norge