I balanse

Michael B. Dibley er en kiropraktor av verdensklasse. Jeg driver aktivt med sykkel på internasjonalt nivå og konkurrerer helt fra mars til oktober. Han holder min kropp i balanse, ved å bruke sin kiropraktikk på min kropp. En Ferrari trenger vedlikehold, akkurat som din og min kropp, for å yte maksimalt.

- Frans-Leonard Markaskard -

KIROPRAKTOR HEIDI OMHOLT MCHIR
 

VISJON

Mitt mål som kiropraktor er å kunne hjelpe så mange mennesker som mulig å nå sitt fulle potensial. Det viktigste for meg at mennesker har mulighet til ta de mest optimale valg og derved muligheten til å ta kontroll over sitt eget liv og helse. Jeg mener at en frisk kropp med et balansert nervesystem er utrolig viktig for optimal fysisk form senere i livet og til å kunne adaptere bedre til stress vi har i alle deler av livet.

 

BAKGRUNN

Heidi kommer fra Son i Akershus og gikk på videregående skole i Ski.

Hun dro deretter til England for å studere kiropraktikk ved Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth. Hun visste lite om kiropraktikk da hun startet studiene, kun at hun kunne få jobbe med mennesker og at det handlet om nervesystemet. Etter som årene gikk fant hun ut at dette absolutt var den riktige veien å gå og hun har funnet sin lidenskap i å jobbe med mennesker for å se dem nå sitt fulle potensial.

 

UTDANNELSE

Master of Chiropractic fra Anglo European College of Chiropractic, Bournemouth, 2014.

 

SPESIALISERING

Diversified:
Høy hastighet/lav amplitude teknikk, brukt til å gjenopprette riktig funksjon og bevegelse av ryggraden.

Thompson: 
Spesifikk justeringsmetode hvor man bruker benker med dropdeler for å oppnå lav hastighet/spesifikk korreksjon.

A.K (Applied Kinesiology):
Applied Kinesiology er en avansert kiropraktisk teknikk som fokuserer på nevrologisk integrering gjennom funksjonell muskeltesting.

NIP (Neuro-Impulse-Protocol):
NIP er en metodisk nevrologisk basert analyse og korrigering protokoll for påvisning av feilstillinger. Det er en skånsom teknikk med en effetiv stimulering av nervesystemet.

S.O.T (Sacro-occipital:
Denne teknikken fokuserer på optimal funksjon av hjernehinnesystemet, som er essensielt for et optimalt fungerende nervesystem.

Activator:
Skånsom og lett justering ved hjelp av et instrument som gir en kjapp og effektiv stimulering av nervesystemet.

Ernæring:
Tips angående best mulig kosthold.

 

ARBEIDSERFARING

2013-2014: Klinisk praktisering ved Anglo European College of Chiropractic.

2014-2016: Kiropraktor ved Halsa Chiropractic Clinic, Bracknell, England.

2016-2017: Turnuskiropraktor i Norge.