Meget godt fornøyd!

Jeg har brukt 360 kiropraktor i flere år og er blitt kvitt smerter i nakke og rygg som jeg hadde slitt med en god stund. Kan absolutt anbefale kiropraktorene - de kan sine ting og er veldig hyggelige å gå til!

- Kristoffer S -

KONTORANSVARLIG KRISTEN JOY MOSSKristen Moss


VISJON

Målet for livet mitt er i første rekke å være et positivt forbilde for barna mine, og for familie og venner. Jeg ønsker også å bidra til at menneskene rundt meg får det bedre.

 


BAKGRUNN

Jeg kommer fra Canada, men regner meg selv som en verdensborger. Jeg elsker å reise, og har reist så mye jeg kunnet helt siden ungdommen.

Jeg har jobbet på burger-sjapper, kaffe-steder, en Montessori-skolen og på et dykkesenter. Jeg har solgt time-share og vært jungel-guide. Jeg har solgt skateboards, kofferter, støvler og briller. Å jobbe med mennesker er noe jeg er dyktig til, og som jeg liker. Jeg elsker mennesker! Men etter alle disse årene innen salg, har jeg lagt merke til hvor slitne vi er, alle sammen. Vi løper rundt fra åtte til fire, mandag til fredag, og så forsøker vi å "leve" så mye vi bare kan i helgene. Vi behandler kjæledyrene og bilene våre bedre enn vi behandler oss selv. Det er ikke bra, og noe jeg ønsker å bidra til å forandre!

Jeg anbefaler alle jeg kjenner, både familie og venner, å besøke klinikken. Å bli justert og å kjenne på hva som egentlig skjer med kroppen, hva vi går glipp av, ignorerer og overser i våre daglige, travle liv, er noe de fleste av oss vil ha godt av. På 360-klinikkene får du muligheten til å bli kjent med kroppen din igjen, og oppdage (eller gjenopptage) ditt eget potensiale! Det er så enkelt! Og jeg anbefaler det til alle!

 


UTDANNELSE

  • Wellington High School.
  • Bachlor of Arts, Vancouver Island University.

 


SPESIALISERING OG VERV

  • Salg og ledelse.
  • PADI Instructor.

 


ARBEIDSERFARING

1996-1998                        Leder for reklamasjonsavdelingen, Walmart, British Columbia,  Canada.

1999-2001                        Turistguide, Vallarta Adventure, Puerto Vallarta, Mexico.

2001-2003                        Daglig leder, ansvarlig for drift, kundeservice og logistikk, Dresseldivers, Playa del Carmen Mexico.

Juni 2004 - apr 2006         Selger, Wedins, Karl Johansgate, Oslo.

Apr 2007  - aug 2012        Daglig leder, Morris, Sjøsiden Horten.

Aug 2012 - okt 2012         Daglig leder, Swag, Farmandstredet.

Nov 2012 - des 2013        Daglig leder, Sapatos, Farmandstredet.

Jan 2014 - feb 2015          Specsavers.

Mars 2015 - d.d.                Kontoransvarlig 360 Grader Kiropraktor AS.